jueves, 12 de junio de 2014

ESPORTS: RAFTING

RAFTING

El Ràfting, és el terme anglès aplicat al descens de rius. Aquesta activitat esportiva, consisteix a baixar per rius, en el sentit del corrent amb una barca. Els ocupants, tenen l'objectiu de dirigir a través dels rems, la direcció de la bassa per baixar pel lloc desitjat, i esquivar els possibles obstacles que es puguin trobar durant la baixada.

Es pot realitzar tant en grup com individualment o per parelles. La seva equipació es compon de casc, armilla salvavides, calçat i neoprè. A més d'estris per a emergències com un cap extensible o un ganivet.

El Rafting o descens de rius, gaudeix de gran popularitat en l'actualitat. La seva proposta d'activitat a l'aire, en contacte amb la natura, i la possibilitat de realitzar en grup, no passa desapercebut per als seguidors dels esports de risc.


Per practicar Rafting cal conèixer les zones destinades a això. No es pot practicar en qualsevol lloc, hi ha zones de rius habilitades per el seu descens, de manera segura i en relació al grau de coneixement i pràctica que tingui. http://goo.gl/VDj2QC
Rafting a Llavorsí

No hay comentarios:

Publicar un comentario